-->

Wednesday, 27 November 2013

Alhamdulillah

Assalamualaikum ,
hai warga blogger , alhamdulillah hari nyh 27/11/2013 , tarikh yang bermakna bagi aiza . Nak tau sebab apa ? of course lha sebab dah habis SPM . Tapi yang sedihnya sebab dah berpisah dengan kawan-kawan . Mesti aiza rindu hampa ! of course lha rindu sebab selama nyh kalau ada masalah ja mesti kongsi dengan hampa ja . Lepas nyh mesti jarang jumpa dah sebab semua bawa haluan masing-masing . Rindu kenangan kita bersama . tapi sekarang kita dah macam orang asing ja . Kalau jumpa pun dah tak cakap macam dulu . Hope kita jadi macam dulu balik . rindu sangat dengan hampa . Salah faham yang menyebabkan kita semua terpisah . Kalau hampa baca nyh ingat tau , aiza sayang sangat kat hampa , sayang TRIPLE A DALIFA . Hope kita jadi sahabat selamanya dan persahabatan kita kekal sampai jannah . maaf kalau buat hampa terguris dengan kata-kata aiza .

Published with Blogger-droid v2.0.10

No comments:

Post a Comment